Inspirerende quote of tekst…

De manier waarop mensen communiceren, zich oriënteren, bestellen verandert snel zowel in het zakelijke als het privé domein. Gemiddeld maken we inmiddels 3 uur dag gebruik van onze smartphone. En dit stijgt. Internet wordt al meer mobiel dan met de desktop PC geraadpleegd. Een goed mobile presence is een must om op een moderne manier in contact te blijven met je doelgroep. Een APP zorgt tevens voor meer ‘gemak’ voor je klant op te bestellen, te reserveren of informatie op te vragen. Hierdoor ontstaat meer omzet, een hogere loyaliteit, enz. Een APP kan ook zorgen voor het verlagen van de kosten dmv meer efficiëntie in je bedrijfsproces.

Specifiek gemaakt voor een platform zoals IOS of Android. Hybride versies, waardoor één APP op meerdere platforms werkt. Mobiele APP, wat eigenlijk meer een mobiele versie van je website  is en internet connectie vereist om te werken.

Een APP kan ook offline werken. Je kunt Pushberichten kunnen sturen, waarvan is bewezen dat ze beter worden gelezen dat emails. Daarnaast is aangetoond dat een APP intensiever wordt gebruikt dan een mobiele website.

Deze bestaat oa. uit een check van de website, een check hoe de website eruit ziet op mobile devices, een SEO check, een Social Media check en een check aangaande opvallende of afwijkende zaken welke aandacht behoeven.

Allereerst wordt er getekend door BusinessAPP4U voor geheimhouding aangaande alle organisatie specifieke informatie. Er wordt gesproken over alle gewenste verandering, gewenste verbetering in de (marketing / verkoop / distributie) strategie inclusief de rol die een APP daarin kan / moet spelen. Tot slot wordt de vereiste / gewenste functionaliteit wordt vastgesteld.

De functionaliteit kiest je als klant zelf. In de demo APP zijn voorbeelden te zien. Vanaf het ‘Plus’ abonnement adviseren we pro-actief welke functionaliteit het beste past.

Dat bepaal je als klant zelf. We streven er veelal naar om de look & feel te matchen met de website.

De doorlooptijd is veelal 4 tot 8 weken.

Geen. Tenzij er maatwerk noodzakelijk is om invulling te geven aan specifieke  wensen. Dit betreft veelal koppelingen met backend systemen. Voor alle maatwerk wordt vooraf schriftelijk akkoord gegeven.

Beide is mogelijk. Wanneer er per jaar vooruit wordt betaald ontvang je 10% korting.Alle betalingen worden verricht middels automatische incasso.

Je pakket uitbreiden kan op ieder moment. Het pakket verlagen kan na 12 mnd gebruik van het betreffende pakket.

Ja zeker. Dit betreft maatwerk. Per verzoek wordt er bekeken wat de wensen en bijbehorende kosten zijn.

Met de juiste functionaliteit. Met de juiste content. Actualiteit van de content. De juiste look & feel. Door het versturen van push berichten. Loyaliteitsprogramma’s. Goede promotie van je APP.

Ja zeker. Bepaal goed wat je zelf kan / wil doen en kies het bijbehorende abonnement.

Die keus maak je zelf en is afhankelijk van het pakket dat je kiest. Middels het Professional pakket wordt je voor 250 eur pm volledig ontzorgd.

BusinessAPP4U kan zelf, of middels één van haar partners helpen op vele vlakken, zoals: website verbetering, SEO optimalisatie, Social Media kanalen opzetten en beheren, Invulling geven aan div internet marketing activiteiten. Nadat middels een intakegesprek de werkzaamheden zijn afgestemd kunnen de afgesproken werkzaamheden voor een vast maandbedrag worden uitgevoerd. Op deze manier heb je een eigen (externe) marketing afdeling.